Stedendriehoek

Inloopdag Werk & Opleiden

VORDEN – Op zaterdag 30 september van 10.00 tot 17.00 uur staat, in de Innovatieloods aan de Netwerkweg 2 te Vorden, de toekomst van werknemers uit de techniek- en bouwsector in Oost-Nederland centraal tijdens de Inloopdag Werk & Opleiden. “Leer collega’s en een groot bedrijvennetwerk kennen en maak daarbij kans op een race experience op Zandvoort!” aldus Eelco Laarman en Lobke Nekkers.

Zij vormen samen het management van de vestigingen in Hengelo (Gld.) en Vorden. “Medewerkers kunnen bij ons al 20 jaar hun kwaliteiten volop tot bloei laten komen. Zo blijven we samen toekomstbestendig voor de arbeidsmarkt”, vertelt Lobke. “Er is voor ieder wat wils. De opleidingen, cursussen, trainingen en workshops vinden plaats in onze eigen (opleidings)werkplaats, ontwerplab en trainingsruimte in samenwerking met Réwoud Talentontwikkeling en externe partners”, vult Eelco aan.

“Tijdens onze derde Inloopdag Werk & Opleiden staan we klaar met onze zusterbedrijven Lubron Technical Services, Thom Engineers, Bouwkracht Vakpersoneel en Réwoud Talentontwikkeling. In een informele sfeer beantwoorden we graag alle vragen over onze werkzaamheden en opleidingen. Is men actief in de metaal, installatietechniek, bouwsector of engineering, dan gaan we graag het gesprek met ze aan.“

“Er staan leuke, leerzame en innovatieve dingen te gebeuren. Zo kun je een eventpas aanvragen op www.gratiseventpas.nl. Je doet gratis mee aan alle verlotingen en maakt kans op mooie prijzen tot 1 september 2018. De eerstvolgende prijs is een dag lang racen op circuit Zandvoort in diverse supercars, bijvoorbeeld in een Ferrari. Hoe gaaf is het om daar aan deel te nemen?” zegt Eelco.

Lobke vertelt: “Er worden 12 tickets verloot voor de race experience op Zandvoort. Tijdens de inloopdag verloten we er 4. Iedereen die zich vooraf inschrijft of aanwezig is tijdens de inloopdag heeft dus viermaal kans om te winnen. Wij nodigen je van harte uit om met ons kennis te komen maken op 30 september. De toegang is gratis.”

Lobke: “Kom gezellig praten met een robot, race in een simulator, bekijk diverse demonstraties, doe mee met workshops of woon een lezing bij. Of wil je weten hoe de carrière in jouw vakgebied er uit gaat zien in de toekomst? Ons team vertelt je er graag meer over. Ga naar gratiseventpas.nl of voor meer informatie naar één van onze websites.”