Stedendriehoek

Informatieavond ruilkring

ZUTPHEN – Dinsdag 10 maart is er om 19.30 uur weer een gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomst over de Lets. Iedereen uit Zutphen en omgeving met belangstelling voor deze ruilkring is van harte welkom. Je krijgt het adres na opgave via info@letszutphen.nl.

Bij de Lets worden goederen en diensten niet in euro’s, maar in nappen aan elkaar betaald. Als je lid wordt van de Lets krijg je dan ook je eigen nappen-rekening. Ook krijg je het eerste jaar een maatje om je op weg te helpen in deze wonderlijke nappenwereld.

“Mensen die goede voornemens hebben op het gebied van ontspullen of beter voor zichzelf of hun leefomgeving  te gaan zorgen kunnen voor van alles terecht bij deze gezellige ruilkring.” Als je lid wordt kun je via een mailgroep allerlei soorten oproepen in je mail verwachten of zelf versturen. Wie kan er bij mij laminaat komen leggen? Wie kan mij helpen om mijn huis opgeruimd te krijgen? Wie kan een lek dakje repareren? Wie kan er een restje witte verf gebruiken? Wie heeft er een telescoop-heggenschaar te nap-leen? Voor wie kan ik wat meenemen van de Ikea?

Het leuke aan de Lets is dat je er je eigen kwaliteiten in kunt brengen en die ook verder kunt ontwikkelen. Je kunt een ander dan weer vragen om je te helpen bij iets waar je minder goed in bent of bij iets wat je niet zo leuk vindt om te doen. Je kunt de Lets puur gebruiken om te handelen. Als je wilt kun je de Lets ook gebruiken om allerlei nieuwe mensen te leren kennen. Ook kun je op de laatste vrijdag van de maand vrijblijvend binnenlopen bij de Proeflokalen op Vispoortplein 16 in Zutphen. In lokaal 8 is daar tussen 10.00 en 13.00 uur een gastvrouw aanwezig die, onder het genot van een kop koffie of thee, je vragen zal beantwoorden. Daar kun je ook met mensen die al lid zijn van de Lets in gesprek gaan en wat zien van en horen over allerlei verschillende soorten onderlinge handel. www.letszutphen.nl