Stedendriehoek

Historische foto’s in Waterkracht

In mei presenteerde historica Mirjam van Velzen-Barendsen van Erfgoedcentrum Zutphen in wijkrestaurant Geweldig! foto’s uit de Zutphense vijftiger en zestiger jaren. De belangstelling was enorm en daarom wordt de fotopresentatie nog een keer gegeven. Deze keer in wijkcentrum Waterkracht op vrijdag 17 juni van 14.30 tot 15.30 uur.

Mirjam toont opnieuw de prachtige foto’s uit het Regionaal Archief Zutphen die bij menig Zutphenaar waardevolle herinneringen zullen oproepen. De entree is slechts €3,-, inclusief een kopje thee of koffie met huisgemaakt lekkers. Belangstellenden zijn welkom vanaf 14.15 uur in de Hein Leenezaal in wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106.

“Bent u opgegroeid in het Zutphense Waterkwartier en heeft u thuis nog interessante foto’s van vroeger met bijbehorende verhalen? Neemt u deze dan gerust mee naar Waterkracht op 17 juni. Bij voldoende aanbod en belangstelling zal er in de week van 9 tot 16 juli een speciale fototentoonstelling georganiseerd worden. Op een ander moment binnenlopen of contact opnemen via post@wijkcentrumwaterkracht.nl mag ook.”

Wijkcentrum Waterkracht bestaat begin juli tien jaar en ter gelegenheid daarvan worden in de tweede week van juli allerlei activiteiten georganiseerd voor en door bewoners van het Waterkwartier.