Stedendriehoek

HeelHuus Gezondheidscentrum in Tibetaanse sferen

WARNSVELD – In november zijn de Tibetaanse broers Tulku Lobsang Rinpoche en Amchi Lobsang Rabjee in Nederland, om individuele consulten, workshops en lezingen te geven. Het HeelHuus Gezondheidscentrum, De Gaikhorst 2 in Warnsveld, mag als eerste Amchi Lobsang Rabjee op 3 en 4 november verwelkomen.

Op vrijdagavond 3 november geeft hij de lezing ‘Secrets of Tibetan Medicine for a Balanced Life’. Een lezing waarin hij, vanuit de Tibetaanse Geneeskunde en Boeddhisme, leert hoe je het zogenaamde subtiele energielichaam kunt verzorgen en wat er fysiek gebeurt wanneer je de energetische kanalen opent, zuivert en soepel houdt.  Vervolgens geeft hij op zaterdag 4 november de workshop ‘Lu Jong en Digestive Power’. Tijdens deze workshop laat hij de Lu Jong-oefeningen ervaren en legt hij aan de hand van de Tibetaanse Geneeskunde uit wat je zelf kunt doen om je spijsvertering beter te laten functioneren.

Op 14 en 15 november mag het HeelHuus Tulku Lobsang Rinpoche ontvangen. Dinsdagavond 14 november leidt hij naar ‘je verborgen ware aard’ tijdens de lezing ‘Find your hidden nature’. Op woensdag 15 november staat ‘Tsor Gom’ in zijn workshop centraal. Tsor Gom staat binnen het Tibetaanse Tantrayana Boeddhisme bekend als een bijzondere, sterk helende meditatietechniek. Deze techniek helpt je om de disbalans tussen de elementen én tussen lichaam en geest te herstellen.  Tijdens de workshop leer je hoe door middel van visualisaties, ademhalingstechnieken en meditatieoefeningen de balans tussen lichaam en geest kan worden hersteld en blokkades worden opgeheven. 

Iedereen is van harte welkom om de workshops en lezingen bij te wonen. Deze vinden plaats in de workshopruimte van het HeelHuus Gezondheidscentrum. De exacte tijden, entreeprijzen en overige informatie zijn te vinden op www.heelhuus.nl/workshops-en-traingen . Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.heelhuus.nl  of door een mail te sturen naar Monique van den Brink, info@lujong4life.com .