Stedendriehoek

Hanzehof presenteert nieuw theaterprogramma aan publiek

ZUTPHEN – Als de dagen langer worden, komt er langzaam een eind aan het theaterseizoen. Dat betekent dat veel mensen alweer reikhalzend uitkijken naar het nieuwe theaterjaar dat in september begint. Op dinsdag 9 mei presenteert Theater Hanzehof het programma voor theaterseizoen 2017/2018. Tijdens een gratis toegankelijke theateravond krijgt het publiek voorproefjes van verschillende artiesten en een eerste blik op het volledige programma.

Vanaf september 2017 tot en met juni 2018 staan er maar liefst 120 verschillende voorstellingen op het programma voor de theater- en concertzaal van de Hanzehof. Om het publiek wegwijs te maken in het enorme aanbod en het alvast warm te maken voor het nieuwe theaterseizoen, organiseert het theater elk jaar een seizoenspresentatie voor geïnteresseerde theaterbezoekers. Verschillende artiesten geven voorproefjes van hun programma’s en de rest van de programmering wordt toegelicht met tekst en beeldmateriaal. De gratis toegankelijke theateravond wordt gepresenteerd door de veelgeprezen cabaretier Patrick Nederkoorn.

 

Het theater verheugt zich op de presentatie van het nieuwe programma. Er is een selectie samengesteld met veel aansprekende voorstellingen voor het grote publiek en spannende uitdagende voorstellingen voor de liefhebbers. Veel bekende cabaretiers weten de weg te vinden naar Zutphen en ook veel grote shows en musicals zijn op het Hanzehof-podium te zien in het nieuwe theaterseizoen.

 

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen begint op donderdag 18 mei om 12.00 uur.

 

Gratis kaartjes kunnen gereserveerd worden via www.hanzehof.nl. Reserveren is gezien de grote belangstelling noodzakelijk. De presentatie begint op dinsdag 9 mei om 20.00 uur.