Stedendriehoek

Groot onderhoud N319

Foto: Provincie Gelderland

Van maandag 13 tot en met vrijdag 31 juli vindt er verkeershinder plaats tussen Kranenburg en de rotonde N319/N315 bij Ruurlo. Provincie Gelderland werkt aan de N319 tussen de N314 bij Warnsveld en de Groenloseweg in Ruurlo. Het gaat om werkzaamheden in het kader van groot onderhoud.

Tegelijkertijd past Gelderland de weg aan om de verkeersveiligheid te verbeteren. Van 13 juli tot en met 31 juli is het deel tussen Kranenburg en de rotonde N319/N315 bij Ruurlo aan de beurt. De weg krijgt een nieuwe asfaltlaag en is daarom in die periode geheel afgesloten. Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. Het totale onderhoud duurt tot medio september.

Weekendafsluiting

Om de rotonde aan te pakken, gaat deze vrijdagavond 24 juli vanaf 20.00 uur dicht en is ook de hele zaterdag 25 juli gesloten voor verkeer.

In dezelfde periode werkt de provincie aan het stuk van Zutphen-Ruurlo en aan het deel Ruurlo Groenlo. Provincie Gelderland stemt de omleidingsroutes op elkaar af. Kijk voor informatie over de andere werkzaamheden op de pagina van de N319 Ruurlo-Groenlo.