Stedendriehoek

Gratis workshops zenmeditatie

ZUTPHEN – In de maand januari zijn er gratis workshops zenmeditatie bij het meditatiecentrum Zen.nl Zutphen aan de IJsselkade 8. De workshops zijn op zaterdag 20 en zondag 28 januari om 10.00 uur. Tijdens de workshop kunnen belangstellenden kennismaken met zenmeditatie en ervaren wat het voor je kan betekenen.

Zen.nl Zutphen bestaat vier jaar, sinds april 2017 in de prachtige locatie aan de IJsselkade 8. In groepen van 6 tot 12 personen worden de lessen gegeven. “Meer dan 95% van de deelnemers zegt blijvende verbeteringen te ervaren na de cursus.” Volgens Bas, inmiddels 1 jaar cursist: “Direct bij de eerste meditatieles bij zen.nl wist ik het. Een schot in de roos! Voor mijn werk als columnist wilde ik meer momenten geconcentreerd werken. De zen meditatie helpt mij hier enorm bij. Groot voordeel is dat de docenten van zen.nl je helpen om meditatie te integreren in je dagelijkse leven. Bij mij is mediteren in de ochtend net zo gewoon als tanden poetsen en ontbijten geworden.”

Mentale fitness
Zen is een meditatietechniek die als training te vergelijken is met mentale fitness. Zen betekent letterlijk concentratie. Centraal staat het trainen van je aandacht. Mensen die gaan mediteren merken al snel de resultaten ervan. Ze kunnen zich vaak beter concentreren, slapen beter, hebben meer energie en veerkracht.

Zie voor meer informatie en aanmelden: www.zen.nl/zutphen.