Stedendriehoek

Gratis online boekpresentatie en miniworkshop: ‘Omdat jouw plezier ertoe doet’

Foto: Petra van Vliet

Door Petra van Vliet

Hoe vaak heb je gehoord dat ‘als je hard werkt en goed je best doet, dat je dan zult komen waar je naartoe wilt’? Wat als je ‘er’ al die tijd al was?! En dit kunt ervaren als je weer echt ontspant, de levenskracht door je heen voelt stromen en je zintuigen ten volle benut voor het proeven en doorvoelen van het leven? Zonder een overactief ‘stress-systeem’ dat continu ‘aan’ staat.

Jouw plezier is een belangrijke sleutel als je wilt kunnen ontspannen, rust en vertrouwen wilt voelen in jezelf en de toekomst. Als je zelf leiderschap wilt ervaren, is het contact met jouw oorsprong essentieel. Het boek ‘Levenskracht – jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht’ van holistisch arts en expert op het gebied van fertiliteit en zwangerschap Nienke Stoop helpt je om terug te keren tot de oorsprong van wie je bent en het potentieel voor gelukzaligheid dat in de biologie van jouw lichaam en cellen geweven zit.

Maak kennis met Levenskracht tijdens de gratis online boekpresentatie en miniworkshop op woensdag 7 juli van 20.15 tot 21.30 uur. Voor meer informatie en aanmelding: https://lotuscoach.nl/online-boekpresentatie-levenskracht. Na aanmelding ontvangt men een Zoomlink voor deelname aan de uitzending.