Stedendriehoek

Geboortedatum richtlijn voor je talent

ZUTPHEN – Op donderdag 28 mei verzorgt het Ondernemerscafé Zutphen van 15.30 tot 17.30 uur een online, interactieve, verrassende en inspirerende numerologiesessie met Menno Braakman (zie foto). De bijeenkomst wordt georganiseerd voor (startende) ondernemers en de deelname is gratis.

“Menno gaat je vertellen hoe numerologie werkt en je zult inzicht krijgen in wat jouw geboortedatum jou te vertellen heeft. Zo vertellen jouw getallen welke talenten en lessen je in je leven mag uitwerken”, aldus Jan-Harmen de Goeijen. “Je krijgt antwoord op vragen als: wat zijn mijn grootste talenten?; wat past wel en niet bij mij?; welke lessen kloppen steeds op mijn deur?; waarom ervaar ik steeds eenzelfde soort weerstand in mijn leven?; waarom trek ik soms de ‘verkeerde’ mensen aan?” Inschrijven kan via Eventbrite (https://bit.ly/35NarP4). “Je ontvangt dan enkele dagen voor 28 mei de link naar de ZOOM-sessie. Stuur met je inschrijving meteen even je geboortedatum mee. Dan neemt Menno je mee in de workshop.”

Laagdrempelig netwerk

Het Ondernemerscafé Zutphen is een laagdrempelige netwerkgelegenheid voor ondernemers uit Zutphen en omgeving. De Goeijen: “Naast netwerken willen wij graag waarde toevoegen in de vorm van sprekers die informatie met ons delen of een workshop verzorgen waardoor wij groeien als ondernemer. Door samen te eten en te ontspannen leren ondernemers elkaar beter kennen. Wij willen graag verbindingen creëren die helpend zijn en waarbinnen we elkaar kunnen helpen aan de juiste contacten en aanbevelingen. Doordat wij geen lidmaatschap vragen, is het Ondernemerscafé Zutphen een laagdrempelig netwerk. Je betaalt per avond alleen de maaltijd en drankjes. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. Mail ons op contact@ondernemerscafézutphen.nl of meld je aan voor één van onze events.”