Stedendriehoek

Gastronomisch online netwerken

Als ondernemer moet je af en toe eens buiten de box kunnen denken. Je creativiteit de vrije loop laten om zo tot nieuwe dingen te komen. De creativiteit van Luuk Nikkels van Restaurant De Pauw in Warnsveld en het Ondernemerscafé Zutphen krijgt op donderdag 25 juni om 20.30 uur vorm in een online wijn-, bier- en spijsproeverij. “We horen je denken: ‘Hoe dan?’.”

Luuk Nikkels: “We stellen een pakketje samen van drie lekkere wijnen of drie speciaalbieren en bijpassende culinaire hapjes. De pakketjes worden op donderdagmiddag binnen Zutphen en Warnsveld bij je thuis bezorgd. Wil je meedoen en woon je buiten Zutphen of Warnsveld, dan kun je zelf het pakket afhalen vanaf donderdagmiddag 14.00 uur bij restaurant De Pauw. Het gaat om koude gerechtjes, dus zet het in de koelkast tot de start van de proeverij.”

Om 20.30 uur start de ZOOM-bijeenkomst waar Luuk de ondernemers in de meeting laat proeven en bijbehorende informatie geeft over hetgeen we eten en drinken. Tussendoor zijn er momenten om in kleine groepen online te netwerken. Jan-Harmen de Goeijen van het Ondernemerscafé: “ZOOM biedt de mogelijkheid om tijdens een online event in kleinere groepen uit elkaar te gaan. Daarmee heeft iedere ondernemer de mogelijkheid anderen te spreken, ervaringen te delen en nieuwe contacten op te doen. Vanuit huis netwerken met een lekker hapje en drankje erbij!”

Aanmelden

“Wil jij ook deelnemen aan dit leuke experiment voor ondernemers in Zutphen en omgeving? Dan kun je aanmelden via Eventbrite (https://bit.ly/2UlGt0a) tot en met dinsdag 23 juni 17.00 uur. De kosten voor het pakket zijn €22,50, deelname aan de ZOOM-meeting is gratis. De kosten worden door De Pauw vooraf via een Tikkie in rekening gebracht. Bij de aanmelding wordt om je adres (in verband met de bezorging) en telefoonnummer gevraagd. Ook heb je de mogelijkheid aan te geven of je drie wijntjes of drie biertjes wilt. Wanneer je je hebt aangemeld, krijg je een link toegestuurd waarmee je kunt inloggen in de ZOOM-bijeenkomst.”

Mail voor meer informatie naar contact@ondernemerscafezutphen.nl of neem contact op met Bianca Procee van People2Move (06-51813571) of Jan-Harmen de Goeijen van DGA Bedrijfsadvies (06-25438859).