Stedendriehoek

Gamen, sporten en spelen gaan heel goed samen

DOETINCHEM – Op zondag 18 juni worden de eerste Kidsgames georganiseerd in stadion De Vijverberg in Doetinchem. Deze dag vol beleving laat kinderen en ouders zien dat gamen en spelen heel goed samengaan. Er zijn veel activiteiten zoals Pannavoetbal, Just Dance workshop, FIFA17 toernooi, cupcakes en gezonde smoothies maken, een luchtkussenparcours en nog veel meer.

Bijna alle ouders hebben er mee te maken: ‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind niet de hele dag achter de computer zit, maar ook gaat buitenspelen?’ “Tijdens de Kidsgames laten we zien dat gamen achter de computer en buitenspelen heel goed samengaan. Alle kinderen krijgen een kaart vol leuke opdrachten die ze kriskras door het stadion uitvoeren. Bij inlevering van een volle kaart volgt een leuke verrassing.”

Vaderdagontbijt

Het is deze dag ook Vaderdag en naast alle activiteiten kunnen vaders ontbijten in het restaurant van stadion De Vijverberg met uitzicht op het voetbalveld. Ook voor ouders, opa’s en oma’s is veel te doen tijdens de Kidsgames, zoals een fit-test, een heerlijke proeverij én kijk hoe je op gewicht blijft met Weightwatchers.

 

Meet & Greet met acteurs van Brugklas en Dylan Haegens
Wie fan is van Kiek, Arthur, Fleur en Bart van de TV-serie Brugklas, kan vragen stellen aan deze acteurs en zelfs samen op de foto. Ook kunnen 100 ‘kids journalisten’ kans maken op een Meet & Greet met YouTube-er Dylan Haegens. Iedereen kan zijn of haar vraag mailen naar info@kidsgames.nl en kans maken op een ontmoeting met Dylan Haegens tijdens de Kidsgames.

Tussen 9.00 en 16.00 uur is iedereen welkom in De Vijverberg. Tickets zijn te koop via de website www.kidsgames.nl. Kidsgames is een samenwerking met Kruiswerk Achterhoek. Leden van Kruiswerk krijgen korting op de tickets. Zie ook de website www.kidsgames.nl