Stedendriehoek

Exclusieve kunstwerken tijdens Zomerse Kunstroute

Voor de derde keer op rij doen veertien galeries en kunstenaars uit Gorssel, Eefde, Epse en Zutphen graag hun deuren weer open, nu er meer mogelijk is. Tijdens de Zomerse Kunstroute ziet men exclusieve kunstwerken en zijn de kunstenaars zelf aanwezig om er iets over te vertellen. De kunstroute vindt plaats in het weekeinde van 14 en 15 augustus en in het weekeinde van 21 en 22 augustus, telkens van 11.00 tot 17.00 uur.

De deelnemers in Eefde zijn onderdeel van Galerie Nikko, Landgoed De Isselwaard aan Mettrayweg 65: Nikko Versluis – abstracte schilderkunst en fotografie, Nana Ruegebrink – kunstschilder en fotograaf, Carien van Hest – fotograaf en kunstschilder, Anne-Marie Perquin – beeldhouwer.

In Gorssel, aan Molenweg 58, presenteren zich: Dorien Plaat – schilder, Nicole van Heeswijk – moderne sieraden, Judith Mulder – keramische kunst en Ted Kahmann – emaille. Eveneens in Gorssel, aan Nijverheidsplein 1 en 19: Atelier De School (kunstgalerie, antiek en brocante), Roman en Henriëtte Reisinger – fijnschilder & kunstschilder. Verder toont Juliëtte Horn – kunstschilder – haar werk aan Joppelaan 28 en Netty Bosch – beeldhouwer – aan Westronde 7.

In Epse bevindt zich het atelier/de galerie van Rudy Volbeda – schilder en plein air – aan Lochemseweg 42. In Zutphen-De Hoven vindt men Hemmechien Knip – kunstschilder – op het adres Achterhoven 86. Bij alle galeries en kunstenaars zijn de regels van het RIVM van toepassing.