Entertainment

Zanger Pascal Nöbel nu ook schrijver

Pascal Nöbel uit Zutphen heeft een spannend jeugdboek geschreven. Hij maakt hiermee een uitstapje van het zingen naar schrijven.

Met het schrijven van dit boek komt er voor Pascal weer een droom uit. In Zutphen en omstreken kennen ze Pascal vooral van nummers als Lieve Pa, Je bent alles en We missen jou. Dat laatste nummer schreef hij voor plaatsgenoot Rowen Bats die op 17 juli 2014 omkwam bij de ramp met de MH17.

Het verhaal in zijn boek gaat over het landgoed Walraven, een plek waar je beter niet kunt komen. Sommige mensen vinden de verhalen over het landgoed spannend, maar nemen het niet serieus. Anderen durven er met geen woord over te praten. Zij geloven in de nare gevolgen die dit met zich mee kan brengen en dat is niet altijd onterecht.

Als de broer van Jeroen en vervolgens ook zijn vader op een dag spoorloos verdwijnen, is hij genoodzaakt om actie te ondernemen. Jeroen is ervan overtuigd dat zijn broer Mick en zijn vader Klaas op het landgoed Walraven worden vastgehouden, maar niemand neemt Jeroen serieus. Als op een dag ook dorpsgenootje Christina verdwenen is, is de paniek compleet.

Hoewel er al twintig jaar – voor zover dat bekend is – nooit meer iemand een voet op landgoed Walraven gezet heeft, begint Jeroen dapper aan zijn zoektocht. Als zijn vriendje Joey besluit om samen met Jeroen de zoektocht voort te zetten, volgen er vele angstaanjagende, onverklaarbare, spannende, maar ook mooie momenten. Zijn Jeroen en Joey in staat om Mick, Klaas en Christina op tijd te kunnen vinden? Haast is geboden want de tijd… tikt terug!

Het boek is verkrijgbaar via www.hetgeheimvanwalraven.nl