Entertainment

Wereldlokaal Zutphen omgetoverd tot Ierse pub

Op zondag 10 maart om 15 uur wordt het Wereldlokaal Zutphen omgebouwd tot een traditionele Ierse pub, waarbij iedereen meezingt en 8 muzikanten hartstochtelijke Ierse en Schotse muziek spelen op  viool, gitaar, mandoline, lepels, trekzak, bodhran, fluiten, basgitaar, bouzouki, slagwerk, cajon, accordeon en mondharmonica.

The Coincidences brengen traditionele Keltische volksmuziek, jigs & reels, alsmede eigen composities. De roots van The Coincidences liggen in Woest en Bijster Land. Een oude benaming voor de Zuid Veluwse heidevelden grenzend aan de veengebieden in de Rijn Vallei. De Celtic Fields in deze omgeving verbergen een meer dan 3000 jaar oude cultuur. Soms borrelen melodieën op uit het trillende veen en vormen een inspiratie voor eigen nummers van de band. Voor het overige is de muziek vooral gericht op Ierse en Schotse tradities. The Coincidences staan garant voor een programma met weemoed, passie, snelheid en vooral ook veel humor. Het wordt een feest, reken daar maar op!

Het Wereldlokaal vindt plaats in Cultuurhuis Geweldig!, Geweldigershoek 39 te Zutphen. Toegangskaarten kosten € 15,-. Jongeren, studenten en leden Nolano betalen € 10,-. Kinderen vanaf 9 jaar, minima en asielzoekers betalen € 5,-. Kinderen t/m 8 jaar: gratis. Men kan kaarten reserveren via info@wereldmuziek.nl  en betalen via NL68 RABO 0322 5387 69 t.n.v. Stichting Pentaton. Men kan ook kaarten aan de zaal kopen/betalen.

Meer info op: www.wereldmuziek.nl  en www.thecoincidences.nl