Entertainment

‘Volgende Tempelpop wordt extra speciaal’

Net als de andere grote evenementen kan ook Tempelpop dit jaar niet plaatsvinden. De zoektocht naar een mogelijke datum gaat door, waarbij de organisatie mikt op mei 2022. Zodra de planning voor het tweedaagse evenement in de Martinuskerk rond is, wordt dit gedeeld op de website www.tempelpop.nl

In mei 2019 vond de voorgaande editie van Tempelpop plaats. Het uitverkochte evenement trok 600 gasten aan, verspreid over twee dagen. Volle zalen werden getrokken door acts als De Bankdirecteuren, Sixp@ck en Goeie Genade. De aftermovie daarvan is nog te zien op Facebook.

Organisatoren Patrick Leferink en Joost Jansen wachten met smart op groen licht voor hun volgende evenementenvergunning. Patrick vertelt: “Het is natuurlijk altijd balen om je gasten teleur te stellen. Alleen verzetten we Tempelpop liever nu al dan kort voor tijd. Wel kunnen we beloven dat de komende editie extra speciaal gaat worden. Dat heeft ook te maken met de op hand zijnde verbouwing van het Martinushuus. Dat opent, voor ons als organisatie, letterlijk deuren.”

Met liefde voor muziek en evenementen introduceerden Joost en Patrick Tempelpop in 2017. Voor die tijd werkten de twee heren al meer dan twintig jaar in de evenementenbranche middels hun bedrijven Kermex Event Catering (Patrick) en JJMW (Joost). Dankzij de gedeelde passie en aanvullende dienstverleningen kon een eigen event niet uitblijven.