Entertainment

Van innerlijke gevangenschap tot bevrijding

De Zutphense Tina Klumpen heeft een diepgaande transformatie ondergaan, van innerlijke gevangenschap tot bevrijding. “Je kunt mijn reis meemaken en beleven, zodat ook jij kunt groeien.”

Tina schrijft over haarzelf op een open en eerlijke manier. Het gaat over gender-transitie, non-binair zijn en over psychische aandoeningen. “Openhartig worden vragen antwoorden: antwoorden voor iedereen, want we hebben allemaal met dezelfde vragen te maken. Wie is God? Wat doe ik hier? Wie ben ik? Dit is het vervolg op mijn vorige boek Wie ben ik?”

“Na een vraag kan er een antwoord komen. Antwoorden op mijn vragen, daar staat dit boek vol mee. Soms onbedoelde antwoorden, soms misschien ook een antwoord op een vraag van jou. Mijn vragen, als die van een klein kind zoveel, zijn beantwoord door het leven zelf, soms in de vorm van mensen die ik ontmoette, soms in de vorm van een gedachte of in de vorm van een creatieve uitspatting. Soms ook in de vorm van dieren die mijn blikveld binnenkwamen, of juist uit mijn blikveld verdwenen. De antwoorden kwamen er.”

Er is een nieuwe crowdfunding gestart om de eerste oplage van 100 exemplaren van het tweede boek te laten drukken. “Een boek kost tijdens deze crowdfunding €17,-, inclusief verzending. Het boek staat vol met full-colour tekeningen en veel korte verhalen.” Voor meer informatie: www.tinaklumpen.nl