Entertainment

Pinksterfeest bij Dorpslokaal Concordia

BRUMMEN – Dorpslokaal Concordia gaat er voor zorgen dat er toch een feestelijke stemming in het dorp zal ontstaan ondanks het niet doorgaan van het jaarlijkse Pinksterfestival. Men houdt twee middagen met gezelligheid en muzikale omlijsting, met op eerste pinksterdag het duo Para Eterno en op tweede pinksterdag de coverband Miss Tuesday (zie foto). Beide optredens starten om 14.30 uur en zijn gratis toegankelijk.

Onder de noemer Reuring bij Concordia wil het dorpslokaal een nieuwe traditie starten van allerlei activiteiten in en om Concordia, waarbij gezelligheid, ontmoeting en muziek centraal staan.
Op eerste pinksterdag, zondag 5 juni, zal het duo Para Eterno een optreden verzorgen, bij mooi weer op het terras. Miguel en Leontien Stordiau (zanger/gitarist & celliste) van het duo Para Eterno gaan het muzikale, feestelijke sausje verzorgen. Ze spelen samen sinds 2001 en spelen verschillende muziekstijlen: onder andere Spaans, Zuid-Amerikaans, klassiek, zigeuner- en salonmuziek.
Op tweede pinksterdag, maandag 6 juni, staat de formatie Miss Tuesday garant voor de reuring. Miss Tuesday is een swingende blues-rock-pop coverband uit de regio, bestaande uit enthousiaste muzikanten (onder andere uit Brummen) die samen de passie voor muziek delen en waar plezier voor de muziek voorop staat. Miss Tuesday speelt swingende nummers van Melissa Etheridge, Tina Turner en Anouk; ook passeren Amy Winehouse, Elvis Presley en Liquido de revue om het muzikale feest compleet te maken. Meer informatie is te vinden op de website www.dorpslokaalconcordia.nl