Entertainment

Philip Huff in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Op donderdag 20 april om 20.00 uur is Philip Huff op uitnodiging van de Boekensteun in de Bibliotheek Brummen. Hij wordt geïnterviewd door neerlandica Machteld van Soest.

Huff studeerde Spaans aan de Universiteit van Granada, geschiedenis en filosofie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij schrijft romans, verhalen, essays, gedichten, liedteksten en filmscenario’s. De naam Huff is een pseudoniem.

Zijn debuut ‘Dagen van gras’ verscheen in 2009, gevolgd door de roman ‘Niemand in de stad’ (2012) en de verhalenbundel ‘Goed om hier te zijn’ (2013). Zijn nieuwste roman ‘Wat je van bloed weet’ gaat over zijn jeugd in een gewelddadig gezin en de gevolgen van dit jeugdtrauma op zijn verdere leven. Zo schrijft hij in de verantwoording: ‘Veel van de beschreven plekken bestaan echt, scènes en dialogen zijn uit het leven gegrepen.’ Het roept onvermijdelijk de vraag op hoe autobiografisch dit boek is. In de pauze is boekhandel Primera XL aanwezig met het boek van deze auteur. Het is dan mogelijk om het direct te laten signeren door Philip Huff.

In verband met de te verwachten bezoekers en het aantal beschikbare plaatsen is het verstandig snel te reserveren voor deze lezing via de website van Graafschap bibliotheken (www.bijdebieb.nl). Voor donateurs van de Boekensteun is de entree gratis en de niet-donateurs betalen €7,50.