Entertainment

Oosterse dans in Buitensociëteit

Op zondag 19 juni vindt het Oriëntal Dance Event plaats in de Buitensociëteit van de Hanzehof, Coehoornsingel  1 in Zutphen. Vrouwen uit de regio gaan dan hun oriëntaalse danskunsten vertonen.

Verschillende bonte stijlen, van folklore tot moderne oosterse dans & Fusion, passeren de revue. Er zijn amateurs en professionals te zien, studenten en docenten. Iedereen heeft de handen en heupen ineengeslagen om een spetterende show neer te zetten. Plezier en dans staan op deze dag centraal. Iedereen gaat gegarandeerd met een brede glimlach, geïnspireerd en opgeladen naar huis.

De voorstellingen zijn van 14.00 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur. Ook is er de hele middag een bazaar met oriëntaalse kleding, snuisterijen en henna. Om 13.10 uur is er een buikdansworkshop en in de pauze om 15.00 uur is er muziek, zodat alle bezoekers ook lekker kunnen dansen. Voor meer informatie over het dagprogramma: orientaldance.nl.

Kaartjes kosten voor volwassenen €12,-, kinderen van 6 tot en met 12 jaar betalen €7,- en voor kinderen tot 6 jaar is er gratis entree. Voorverkoop via: www.ticketkantoor.nl/shop/ode2022. Ook is het mogelijk om zondag kaartjes aan de deur te kopen, maar die zijn duurder dan in de voorverkoop.