Entertainment

Ook meedoen aan IJsselfestival

ZUTPHEN – Op (koop)zondag 26 juni wordt in Zutphen van 11.00 tot 17.00 uur voor de achtste maal het gezellige IJsselfestival gehouden. Dit evenement heeft de afgelopen jaren tienduizenden bezoekers getrokken.

Het IJsselfestival kent verschillende onderdelen om voor ieder wat wils te bieden. Dit jaar is er weer een groots visplein met terras aan de IJssel, met allerlei soorten vis en live cooking. Tevens is er weer een kunstmarkt, de boerenstreekmarkt en straattheater door het centrum van Zutphen.

Met name de steeds groter wordende boerenstreekmarkt is zeer in trek bij jong en oud, met haar streekproducten, proeverijen, boerendansen, straattheater, oude boerenambachten en nog veel meer. Reden temeer om deze boerenmarkt met streekproducten en proeverijen nog verder uit te breiden.

Op zoek naar producten en ambachten
“Sluit uw streek- en/of biologische product aan bij dit thema en wilt u ook met een kraam of verkoopwagen deelnemen aan het IJsselfestival? Ook zijn wij op zoek naar oude ambachten, zowel van de boerderij als maritiem”, aldus Genie van Vught. Mail voor meer informatie naar: ijsselfestival@gmail.com. Zie ook de website www.hetijsselfestival.nl/marktkraam-huren/