Entertainment

Ontdekkingstocht in fantasie en creativiteit

Vanaf woensdag 20 januari worden er cursussen ‘Improvisatietheater’ gegeven in Zutphen. Dit gebeurt fysiek of online, afhankelijk van de situatie rond corona.

Wanneer dit fysiek wordt, is er ’s morgens een basiscursus in de Muzehof. ’s Avonds is er les voor meer ervaren spelers in de Proeflokalen. In het andere geval worden de lessen online gegeven via het programma Zoom. “Wat overigens verrassend leuk bleek afgelopen jaar!” vertelt docente Marij Verhaevert, die al vele jaren theater maakt.

“Improvisatietheater biedt veel ruimte voor een ontdekkingstocht in je fantasie en creativiteit. Het is een levendige, uitdagende theatervorm waarin telkens andere verhalen ontstaan en je verschillende personages speelt. De lessen zijn opgebouwd rond een thema. Diverse oefeningen en spelvormen zorgen ervoor dat je de improvisatietechnieken leert die nodig zijn om te spelen.”

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar theaterspel@live.nl of te bellen naar 06-38282606. Meer informatie is te vinden op de website www.theaterspel.nu