Entertainment

Ode aan Bee Gees

BRUMMEN – Op donderdag 2 februari wordt de Covertijd in de Vroolijkheid-reeks in de Vroolijke Frans in Broek/Brummen geopend met het oeuvre van de formatie Bee Gees. De entree is €7,50 en de avond begint om 21.00 uur. Er is geen voorverkoop. Voor wie deze avond dineert, is de entree gratis.

De gelegenheidsformatie van 2 februari bestaat uit jonge maar zeer kundige topmuzikanten. Zij spelen de grootste hits en het allerbeste uit het repertoire van de broers Gibb. Wereldbekende hits als Stayin’ Alive en Night Fever van het trio uit de discoperiode komen uiteraard voorbij, maar ook de hits met hun oude sound vanaf de jaren zestig die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt. De formatie voor deze avond bestaat uit:  Berry Vink (bas/zang), Harry Kruisselbrink (zang), Cor Lievers (toetsen), Jeroen Zwijssen (drums/zang), Kay Raphet Meegn (zang), Stan de Groot (gitaar/zang) en Rik Hardijzer (percussie/zang).

Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kan men vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719.