Entertainment

Nog één keer optreden voor de zomer

Foto: Patrick van Gemert

Muziekleerlingen presenteren zich op het podium én in een livestream van Theater Hanzehof en Schouwburg Lochem. Zo laten ze zich nog één keer horen voordat de zomervakantie ingaat. Klassiek, pop, solo of in een groep – alles kan in een hele optreedweek van 28 juni tot en met 2 juli.

Er is veel muziek gemaakt thuis. Nu wordt er eindelijk opgetreden voor publiek. In samenwerking met Theater Hanzehof en Schouwburg Lochem kunnen leerlingen van het Muzecollectief, ensembles, Talentenklas en Lochemse gasten toch optreden. Muzehof Centrum voor de Kunsten maakt dit mogelijk. Meer informatie is te vinden op de website www.muzehof.nl

Hybride concerten

Het publiek kan in het theater of thuis de concerten meemaken. Het worden afwisselende avonden die steeds om 19.00 uur starten. Alles volgens veilige normen: het publiek heeft uitsluitend via kaartverkoop toegang. Is de zaal vol, dan kunnen de fans thuis of waar dan ook in de wereld meegenieten via een professionele livestream. Muzehof deelt de streams ook met verzorgingshuizen in de regio.

Kaartverkoop via de theaters

Kaartjes voor de zaal of voor de stream kosten 6 euro per stuk. Toegangskaartjes kunnen apart worden gekocht voor de zaal en voor de stream, te koop bij de Hanzehof en Schouwburg Lochem.

Vijf avonden in Zutphen, drie in Lochem

In Hanzehof Buitensociëteit, Coehoornsingel 1 te Zutphen, 28 juni tot en met 2 juli. In Schouwburg Lochem, Oosterwal 22 te Lochem met extra gastoptredens: dinsdag 29 juni met speciale gast Dini Zweverink accordeonensemble, donderdag 1 juli met speciale gast muziekvereniging Advendo en vrijdag 2 juli met optredens door de Talentenklas en oud-talentenklassers.