Entertainment

Nog één keer Mr. Jazz

Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) is de afsluiting van het seizoen van Mr. Jazz Zutphen. Organisator Frank Ong-Alok heeft de zeer talentvolle gitarist Enrico Le Noci, samen met drummer Erik Ineke en organist Arno Krijger, te gast bij Mr. Jazz.

Enrico is een opvallende gitarist binnen de internationale jazzscene. Na zijn masterstudie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij onder anderen Martijn van Iterson richtte hij online Social Music Café op. Hier gaf hij jazzworkshops met vele bekende muzikanten, onder wie Benny Green en George Cables. Hij neemt tevens actief deel aan jazz events binnen de New York jazz community. Daar werkte hij samen met onder anderen Barry Harris en Kurt Rosenwinkel. De muziek van deze avond staat ook in het teken van de beroemde pianist Barry Harris.

Enrico is met zijn innovatieve muzikale ambities bezig aan een internationale jazzcarrière. Dat maakt dat hij steeds vaker samenwerkt met andere grote namen uit de jazzwereld als saxofonist Simon Rigter en trompettist Ian Cleaver. Het optreden bij Mr. Jazz start om 20.30 uur en de toegang is op basis van een vrije donatie. Het adres is Houtmarkt 71 in Zutphen. Zie voor meer informatie: www.mrjazzzutphen.nl