Entertainment

Muzikale laatste Opentuindag

WARNSVELD – Op zondag 3 juli vindt in de Overtuin de laatste Opentuindag voor de jaarlijkse zomerstop plaats. Met deze keer een leuke muzikale aanvulling in de parktuin en galerie. Zij geven een podium aan het trio van Yentl Flavour, die in het kader van Gluren bij de Buren drie optredens komen verzorgen.

De sfeer van Yentl Flavour is yentl, Jiddisch voor vriendelijk, blij. Het repertoire kent vele ‘flavours’, zoals Jiddisch, klezmer, pittige Ierse muziek, klassieke titels, folk en eigen werk. Het trio, bestaande uit een gitarist, violiste en zangeres, wil het publiek laten delen in het plezier en de vitaliteit van deze muziek. De optredens vinden plaats om 13.45, 15.15 en 16.45 uur en daarom zal de tuin in ieder geval tot 17.30 uur zijn opengesteld. De optredens zijn gratis te bekijken, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Tevens is in de galerie de expositie ‘Ik omarm mijn kristal’ van Elize de Weerd-Stork te bezichtigen. Op een geheel eigen wijze heeft Elize de laatste jaren van haar leven het verhaal van haar ziekteproces weergegeven. Zij gaat daarbij van de mogelijkheden uit, heel positief.

Galerie en terras zijn altijd vrij toegankelijk. De entree voor de tuin bedraagt €3,50. Kinderen tot 16 jaar onder begeleiding hebben vrij toegang. Het adres is Molenstraat 6 in Warnsveld. Geopend van 12.00 tot 17.30 uur. Meer informatie op www.deovertuin.nl, info@deovertuin.nl  of 0575-559989. Alleen contante betaling.