Entertainment

Losse heupjes bij Keldersessies

ZUTPHEN – Ook in 2024 is er elke eerste vrijdag van de maand livemuziek in de kelder van Eetcafé Uffie’s, onder de noemer Keldersessies. Al sinds april 2022 is Keldersessies een geliefde live-muziekavond en vrijdag 2 februari staat de avond in het thema van losse heupjes. De aanvang is om 20.00 uur.

Men kan dan heerlijk dansen op de soulvolle R&B van Jeroen Antoine en hip-hop beats van opkomende rapper Viccens. Voor 5 euro, kaartverkoop aan de deur, kan men afdalen naar de kelder om de winterdepressie van zich af te swingen.

Jeroen Antoine is een Nijmeegse vocalist, die zichzelf ook wel een one man choir noemt. Met zijn eerlijke teksten weet hij je te raken en met een rocksteady band achter hem kun je niet anders dan meegaan op de beat. Jeroen Antoine speelde al tijdens de Popronde Zutphen.

De tweede act van de avond is ‘rising star’ Viccens. Hij is een Nijmeegse hiphop-artiest en multitalent, die bekend staat om zijn unieke muzikale stijl en kleurrijke, energieke live-optredens. In 2023 was hij volgens eigen zeggen klaar voor de volgende stap, en heeft hij onder andere een nummer uitgebracht met de Nederlandse Eurovisie-inzending Joost Klein.

Het is een voorbode van zijn nieuwe sound, die te horen zal zijn op zijn aankomende debuutalbum.