Entertainment

Inner Voices in de kapel

Het kleinkoor Inner Voices uit Zutphen geeft op zaterdagavond 12 november een concert in Kapel op ‘t Rijsselt aan de Mettrayweg 25 in Eefde. De groep staat onder leiding van zangeres en zangdocente Fleur Tolman.

Samen met haar echtgenoot Frank Ong-Alok, die de artistieke kant en techniek voor zijn rekening neemt, richtten ze Inner Voices op in 2015. De veertien leden tellende groep repeteert sinds kort in de torenkamer van St. Elisabeth in Zutphen. Het repertoire omvat onder andere liedjes van Venice, Crosby Stills Nash and Young, The Beatles, Jobim en James Taylor. Maar ook enkele klassieke nummers, waaronder Remember me van Purcell.

De laatste tijd is het koor ook steeds meer close harmony-nummers aan het instuderen. Zo staan onder andere Smile van Chaplin en Love of my Life van Queen a capella op het programma. Ook het beroemde lied Bella Ciao passeert de revue. Het concert is voor jong en oud en men kan kaarten reserveren via e-mail: fttp@planet.nl. De toegangsprijs bedraagt €15,-. Kinderen tot en met 15 jaar betalen €7,50. De prijs is inclusief koffie, thee en cake tijdens de pauze. De aanvang is om 20.00 uur.