Entertainment

Hanzehof start met jongerenpanel

“Ben jij tussen de 15 en 26 jaar oud, heb jij altijd al willen meedenken over Theater Hanzehof & Buitensociëteit en heb jij toffe en creatieve ideeën voor evenementen speciaal gericht op jongeren? Meld je dan nu aan voor het jongerenpanel via de website van Theater Hanzehof.”

Theater Hanzehof & Buitensociëteit wil jongeren nog meer betrekken bij het theater. De eerste stap hiervoor is om in gesprek te gaan met jongeren die woonachtig zijn in gemeente Zutphen en omstreken. “Alle ideeën zijn welkom. Het jongerenpanel zal, onder leiding van Dide van Winden, een aantal brainstormsessies houden om ervoor te zorgen dat het een bruisende plek wordt, óók voor de jongeren.”

Door het opzetten van een jongerenpanel wil Theater Hanzehof samen met de jongeren nieuwe toffe evenementen op de agenda zetten, waarbij jongeren de deur plat zullen lopen. Aanmelden kan via de website hanzehof.nl/nl/jongerenpanel onder het kopje ‘nieuws’. Dit kan tot 10 januari 2024.

“Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over het jongerenpanel? Neem dan contact op met Dide van Winden via e-mail marketing@hanzehof.nl of bel naar 0575-584612.”