Entertainment

Hanzehof geeft sleutel aan de stad

Naar aanleiding van de Week van Cultuur, georganiseerd door Gemeente Zutphen, voegt Theater Hanzehof & Buitensociëteit de daad bij het woord. Op 11 en 12 september bepaalt de stad het programma van Camping Hanzehof tijdens Open Monumentendag. Een speciaal mailadres is gelanceerd: sleutel@hanzehof.nl.

“Wie mag dan het programma bepalen? Iedereen! Culturele en maatschappelijke organisaties, MKB, artiesten, kunstenaars, verenigingen en ook inwoners van Zutphen. Tijdens dit Open Monumentendag-weekend laat Zutphen letterlijk zien wat het in huis heeft. Theater Hanzehof en Buitensociëteit viert dan ook de 130ste verjaardag van een van de mooiste concertzalen van Nederland, de Buitensociëteit”, aldus Daniël Lugtmeier.

In 2020 werd de eerste editie van Camping Hanzehof gehouden in augustus. “Een evenement dat Theater Hanzehof & Buitensociëteit en de stad Zutphen goed op de kaart heeft gezet met een boeiend programma in festivalsetting. Dit jaar stelt de Hanzehof al haar ruimtes beschikbaar aan de stad: Buitensociëteit, Theaterzaal, Foyer en het sfeervolle, naastgelegen park.”

Lugtmeier, tot slot: “Hoe kun je jouw idee indienen? Stuur het voor 1 juni naar sleutel@hanzehof.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht.”