Entertainment

Expositie ‘Woord en beeld in de boomgaard’ van start gegaan

De expositie ‘Woord en beeld in de boomgaard’ is afgelopen zondag officieel van start gegaan. De tentoonstelling, gemaakt in het kader van de IJsselbiënnale 2021 met het thema Tij, Tijd en Tijdelijkheid, is opengesteld op het erf van Werk- en Zorgboerderij Cortenoever aan de Piepenbeltweg 27.

Bezoekers zijn daar de hele zomer van harte welkom. De tentoonstelling loopt tot 18 september. Belangstellenden wordt verzocht wandelend of op de fiets te komen, want er is nagenoeg geen parkeergelegenheid voor auto’s. De expositie is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

“Wat u kunt verwachten: natuurkunstfoto’s, gekoppeld aan vijf bij de foto’s geschreven zeer korte verhalen (zkv’s). Daarnaast kunt u ook avontuurlijk genieten van ‘Drijvende woorden’: het flexibele flessenpostproject in het weiland.” Woord en beeld in de boomgaard is een gezamenlijk project van de werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Brummen, Sharon Elvin en Elly van Agtmaal, en de schrijvers Agnes van Brussel, Nicolien van Doorn, Laurens Hoevenaren, Agave Kruijssen en Marije Verbeeck. Voor meer informatie: brummencultuur.nl