Entertainment

Een gloednieuwe escaperoom van Kings & Queens Zutphen

Coming Home is de naam van de gloednieuwe escaperoom van Kings & Queens Zutphen. Deze escaperoom speel je gewoon waar het jullie uitkomt! Op jouw locatie, bij jouw bedrijf of gezelschap. Coming Home is een mobiel spel – ontwikkeld door Fox in a box – dat elke kamer een escaperoom laat zijn!

Kings & Queens is als allround sportsbar altijd op zoek naar nieuwe activiteiten. Sander is de manager van de vestiging in Zutphen. “Met het topseizoen in het vooruitzicht vinden er heel wat ontwikkelingen plaats bij ons. We hadden bijvoorbeeld al een escaperoom, maar nu hebben we deze nieuwe mobiele variant erbij. Hiermee gaan we onder andere naar bedrijven, vriendengroepen of families op locatie. Een medewerker van ons is er dan bij om het spel te begeleiden.”

Escaperoom in een kist

Coming Home bestaat uit een geavanceerde, technische kist met daarin een combinatie van activiteiten. Los een reeks van spannende puzzels op om de delen van een verloren reiziger te ontgrendelen en hem weer tot leven te brengen. Heb jij het in huis om de robot weer in elkaar te zetten voordat het te laat is?

Klaar voor het najaar

Naast de gloednieuwe escaperoom staat er nog meer op de agenda van de zaak. Zo wordt het café verbouwd om nog meer ruimte te creëren en is de menukaart uitgebreid. “Gasten kunnen bij ons nu ook genieten van een driegangenmenu. Toegankelijk, goed en gezelligheid staan bij ons centraal. Ook zijn we bezig met het buitenterrein. Met onder andere een overkapping en nog meer activiteiten voor ons pand willen wij dit najaar onze gasten volop laten genieten van gezelligheid, sport, eten en uitgaan.”

Kings & Queens is te vinden aan Stationsplein 6. Zie de website www.kandqzutphen.nl