Entertainment

Divers en eigentijds jazzrepertoire

ZUTPHEN – Zondagmiddag 3 april treedt Zosja El Rhazi op met haar band Nomads in Jazz. Zij studeerde aan het conservatorium van Amsterdam jazz-zang waar ze in 2008 summa cum laude afstudeerde. Momenteel is zij hoofdvakdocent aan het Artez conservatorium.

Nomads in Jazz is een collectief met een divers en eigentijds jazzrepertoire. Met een mix van vertolkingen van bestaande composities en eigen stukken. Op dit moment spelen zij hun ode aan Joni Mitchell. Dat doen zij naast de interpretaties van jazz-standards die ze avontuurlijk aanvliegen. Leading Lady Zosja beweegt zich op een uitgebreid, jazzy en soulful terrein. Samen met Carlo Banning op saxofoon, Jonas Kroese op drums, Florean Kruiswijk Jansen op basgitaar en Jeroen van Helsdingen op toetsen. Nomads in Jazz spreekt ook veel jongeren aan vanwege de moderne insteek die de band muzikaal volgt.

Het optreden start om 15.00 uur in de kelder van Uffie’s aan de Houtmarkt 71 in Zutphen. De toegang is €12,50. Studenten en vrienden van ITFJ betalen €10,-. Via de STS, Social Ticket Service, kunnen mensen die wat minder draagkrachtig zijn tegen gereduceerd tarief de jazzconcerten bezoeken. Voor meer informatie kan men mailen naar fttp@planet.nl