Entertainment

Camping Hanzehof opent de deuren

Met goed weer op komst, een door inwoners van Zutphen samengesteld, hoogstaand programma en een bak opgekropte energie van 1,5 jaar sluiting staat Camping Hanzehof op het punt van losbarsten. Op 10, 11 en 12 september opent Theater Hanzehof & Buitensociëteit de deuren voor een heerlijk nazomers weekend in festivalsferen.

Lokale acts worden afgewisseld met acts van nationale allure: van pop tot klassiek en van ballet tot fanfare. Zo staat bijvoorbeeld de van ‘Wie is de Mol’ bekende zangeres Lakshmi zaterdagavond op de planken van de theaterzaal en sluit het Zutphense Project Lohues met hun tribute aan Daniël Lohues de zaterdag af in het park. Een greep uit het verdere programma: Marise den Bakker, Dennis van Aarssen, Muziekvereniging Excelsior Warnsveld, Balletstudio Rozemarijn, New Jackets, Olaf Putker en Ruben Tekelenburg. Tal van andere geweldige acts zullen acte de présence geven op Camping Hanzehof. Zie daarvoor het complete programma op www.hanzehof.nl

Naast alle muziek en voorstellingen is het heerlijk vertoeven in het park aan de Coehoornsingel. Ook het eten komt uit Zutphen, al is de menukaart werelds! Daarnaast is er vermaak voor jong en oud: van een zweefmolen tot een heuse mobiele kegelbaan. Camping Hanzehof is onderdeel van Open Monumentendag Zutphen en de Buitensociëteit mag als hoogtepunt niet ontbreken; kinderen kunnen op de zondagochtend zelfs rolschaatsen op de Rollerdisco in de monumentale concertzaal.

Vanwege registratieplicht is het noodzakelijk om een dagticket voor de zaterdag en zondag aan te schaffen via www.hanzehof.nl. Dit ticket is op het terrein dan weer in te ruilen voor één drankje.