Stedendriehoek

Ensembleconcert in Hanzehof

Muzehof centrum voor de kunsten verzorgt weer een Ensembleconcert in de Hanzehof Buitensociëteit, Coehoornsingel 1 in Zutphen, op zondag 21 april vanaf 14.30 uur. Daar wordt opgetreden door muziekgroepen die repeteren in Muzehof Zutphen. Het publiek is altijd ontroerd door de allerkleinsten die al optreden en verrast door de kwaliteit van de muzikanten met meer ervaring.

Leerlingen van Muzehof en Muzecollectief uit de wijde regio treden op. Zowel beginners als gevorderden spelen allerlei muziek, van rock en jazz tot klassiek en folk. Alle muzikanten staan te popelen om na flink repeteren hun groep op het podium te laten horen.

Er treden ensembles op met muzikanten van 7 tot 70 jaar, zoals strijkers- en fluitgroepen. Ook de popbands en MuzeBigBand laten van zich horen. Nieuw is de WereldMuzeband waarin bijzondere instrumenten samenspelen, zoals de ud, handpan, viool en didgeridoo. Speciaal voor dit concert heeft deze band twee nummers vol met mooie improvisaties voorbereid. Een prachtig concert voor alle leeftijden. Kaartjes, inclusief een pauzedrankje, zijn voor kinderen tot en met 12 jaar gratis. Vanaf 13 jaar kost het 10 euro, te koop via www.hanzehof.nl

Voor meer informatie: www.muzehof.nl

Foto:

Ook strijkorkesten treden op tijdens het Ensembleconcert. (Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau)