Stedendriehoek

Eindpresentatie Academie Zutphen

De afgelopen maanden hebben vijf enthousiaste inwoners de Academie Zutphen gevolgd. Ieder van hen heeft een sociaal, creatief en duurzaam idee voor de stad. In de Academie Zutphen hebben ze gewerkt aan de realisatie van hun initiatief. Tijdens de eindpresentatie op maandag 15 januari delen ze dat graag en zoeken ze de verbinding met andere organisaties en initiatieven.

In de zeven bijeenkomsten van de Academie Zutphen hebben de deelnemers gewerkt aan bedrijfsplannen of gewoon supergoede ideeën om de Zutphense samenleving nog leuker of mooier te maken. Ze zijn door professionals en trainers begeleid en zij hebben vooral elkaar geïnspireerd. Bezoekers maken kennis met: Merel met ‘de Vragendrager’, Eline met ‘Tuin 9’ bloemenpluktuin, Bouwien met ‘Luisterstof”, Alisa met ‘De StikLab’ en Kim met ‘Zelfwerk’.

De eindpresentatie van de Academie Zutphen is op maandag 15 januari van 19.30 tot 21.00 uur in De Kaardebol aan de Harenbergweg 1 in Zutphen. Aanmelden via info@stadsondenemingzutphen.nl mag, maar is niet noodzakelijk.

Academie Zutphen is een initiatief van de Stadsonderneming Zutphen, een onafhankelijke stichting die initiatieven van burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties ondersteunt. Inwoners van Zutphen en Warnsveld kunnen gratis van de Stadsonderneming Zutphen gebruik maken. Voor meer informatie: www.stadsondernemingzutphen.nl