Stedendriehoek

Een kijkje in de keuken van Rijkswaterstaat

ZUTPHEN – Michèle Blom, directeur-generaal bij Rijkswaterstaat (RWS) én lid van Rotary Zutphen, vertelt op maandagavond 27 maart over de rol, taak en activiteiten van RWS. Deze avond wordt georganiseerd in het kader van de Open Club Bijeenkomsten.

RWS bestaat dit jaar 225 jaar en kent een rijke geschiedenis. Ooit ontstaan om aan de waterveiligheid van Nederland te werken, maar inmiddels doet RWS veel meer. “Ben je geïnteresseerd in het werk van RWS, ben je benieuwd naar het reilen en zeilen bij dit agentschap van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, dan ben je op 27 maart vanaf 19.00 uur van harte welkom in Huize Borro aan het Oude Bornhof 55-57  in Zutphen (rolstoeltoegankelijk)”, aldus de organisatie.

Kennismaken met Rotary

Rotary Zutphen verzorgt deze avond in het kader van de Open Club Bijeenkomsten. Naast het bijwonen van de lezing over RWS, kan iedereen deze avond ook kennismaken met het gedachtegoed van de Rotary en met de Zutphense leden. De avond is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom. Het aantal plaatsen is gelimiteerd.

Aanmelden kan via www.eventbrite.nl/e/574310286527 of door een mail te sturen naar info.rotaryzutphen@gmail.com. Mensen die zich aanmelden ontvangen een bevestiging.