Stedendriehoek

De popquiz wordt weer speciaal én smakelijk

BRUMMEN – Na drie jaar ‘Coronastilte’ is er op ‘derde kerstdag’, dinsdag 27 december, weer een ouderwets gezellige popquiz in De Vroolijke Frans, met twaalf tot op de popencyclopedie gemotiveerde teams. Belangstellenden die de elfde editie van de popquiz live willen bijwonen, kunnen een toegangskaartje kopen voor 5 euro.

De laatste editie in 2019 leverde winst op voor Team Hilarius (zie foto). De online editie een jaar later werd gewonnen door de Vrijwillige Brandweer van Breda. Beide teams doen in deze samenstelling dit jaar niet mee aan de popquiz. Twaalf andere teams strijden dit jaar om de Hans Broer Award, vernoemd naar de inmiddels overleden initiator van de quiz.

Een traditioneel onderdeel van de Brummense popquiz is het speciale culinaire popbuffet. Voorafgaande aan de quiz kan men op derde kerstdag in De Vroolijke Frans weer genieten van dit bijzondere buffet, dat chef-kok Eric Elzinga speciaal voor de muziekliefhebbers gaat samenstellen. Aanvang is 17.30 uur en de kosten bedragen 25 euro. Men betaalt dan geen entree meer voor de popquiz later die avond. Iedereen kan zich nu aanmelden voor het popbuffet via mailadres info@devroolijkefrans.nl of telefoonnummer 0575-561719.

Toegangskaarten zijn te koop bij De Vroolijke Frans in Broek, Primera Bosman in Brummen en Boekhandel Hendriks in Eerbeek. Voor meer informatie, zie de website www.popquizbrummen.nl.