Stedendriehoek

De beste versie van jezelf bij Total Beauty schoonheidskliniek

Kom je Gorssel binnen, dan zie je aan de linkerkant een ruim pand met glazen deuren. Open je deze deuren, dan kom je binnen in een ruime winkel waar tal van schoonheidsproducten te koop zijn. Maar achter deze deuren zit ook een volledige beautysalon: Total Beauty schoonheidskliniek.

Merle Bruyl is de eigenaresse van de kliniek. Samen met het team, bestaande uit Monique, Marit, Laurie en Bianca, wordt hier een breed spectrum van behandelingen aangeboden, waarbij alles draait om kwaliteit en natuurlijk. “Biologische huidverbetering, dat is waar de kliniek voor staat”, vertelt Merle. “Hoogwaardige producten van de beste merken zorgen, samen met de behandeltherapieën, voor natuurlijke huidverbetering en verjonging met zichtbare resultaten. Het aanbod aan behandelingen is groot, aangepast aan wat iemand nodig heeft. Radiofrequentie, mesotherapie en de natuurlijke facelift zonder operatie zijn slechts een greep uit al onze behandelingen. In goed overleg wordt er gekeken wat de meeste geschikte behandeling is voor jou. Wij willen jou helpen stralen, van buiten en van binnen, want op die manier word jij de beste versie van jouzelf.”

Biologisch is de basis

Naast het uitvoeren van de behandelingen zijn uiteraard ook de producten waarmee wordt gewerkt belangrijk. Alle producten zijn met zorg geselecteerd. Merle heeft daarin een duidelijke visie: “Wij werken hier uitsluitend met producten waar een verhaal achter zit. Producten met de hoogste kwaliteit aan ingrediënten, maar die tegelijkertijd ook goed zijn voor de omgeving om ons heen. Het beste voor de huid, maar ook voor de natuur. Een voorbeeld hiervan is het merk Marie Stella Maris, dat met zijn producten goede doelen ondersteunt.”

Een ‘natural make-over’

Tijdens de behandelingen wordt er niets veranderd aan de natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. Je blijft dus volledig jezelf, maar dan wel jonger! “Onze behandelingen zijn een innovatie tegen huidveroudering en zijn daarnaast veilig, pijnvrij en vertrouwd. Noem het een ‘natural make-over’, volledig aangepast aan jouw wensen en budget.” Welke behandeling er ook wordt toegepast, alles gebeurt in overleg met de klant. “Daarvoor worden altijd de wensen en verwachtingen in kaart gebracht, om zo de juiste behandeling te adviseren.”

Jubileum

Total Beauty is inmiddels alweer een jaar in Gorssel te vinden. “Eigenlijk zou afgelopen maart het éenjarig bestaan in Gorssel worden gevierd. Er zou een een feestelijke open dag plaatsvinden met leuke aanbiedingen. Helaas is dit door het coronavirus niet doorgegaan. Maar dat betekent niet dat er nu niet kan worden genoten van heerlijke behandelingen en leuke acties. Met de zomer voor de deur, waarin veel mensen ervoor kiezen in Nederland te blijven, heeft Total Beauty een heerlijke en effectieve zomerbehandeling samengesteld voor een heel bijzondere prijs. Optimaal genieten van de behandeling én het resultaat.”

En: ook aan de vaders is gedacht met twee hele leuke aanbiedingen voor Vaderdag! 

Schoonheidsproducten en cadeauartikelen

Total Beauty schoonheidskliniek is te vinden aan Hoofdstraat 48 in Gorssel. Dit is het oude Rabobankpand. In het voorste gedeelte, direct bij binnenkomst, is de winkel van de kliniek te vinden waar alle producten, maar ook tal van cadeauartikelen zijn te vinden. In de winkel is altijd iemand aanwezig, dus hier is iedereen altijd welkom.

Winkel je graag online, dan kun je terecht op de Total Beauty webshop. Hier zijn tal van producten te vinden die aansluiten bij de behandelingen in de kliniek. Denk aan producten van !QMS, Tan-Lux, Beauty Pillow, Coola, Juliette has a gun, Pascaud en Marie Stella Maris.

Wil je meer informatie over de behandelingen of producten? Loop dan binnen of neem contact op via e-mail of telefoon. Het team van Total Beauty staat voor je klaar.

Total Beauty schoonheidskliniek
Hoofdstraat 48
7213 CX Gorssel
T: 0573-259643
E: info@totalbeauty.nl
I: www.totalbeauty.nl