Stedendriehoek

Dancefestival Eerbiza ondersteunt stichting KiKa

EERBEEK – Op zaterdag 1 juli wordt voor de vierde keer op rij dancefestival Eerbiza georganiseerd in het Webersbos bij Eerbeek. Een spetterend dancefestijn voor jong en oud waar dit jaar tussen de 3000 en 3500 mensen verwacht worden. Eerbiza is erg trots op de line-up van dit jaar. “Deze bestaat uit de volgende DJ’s: Lucas & Steve (onder andere bekend van de hits Up Till Dawn en Summer on you), Hed Kandi Live, De Hofnar en de Eerbiza Experience, met Nicolay on Sax, DJ Junior en Mitch Crown.”

“Eerbiza staat voor ‘genieten’, ‘ontspannen plezier hebben met elkaar’ en ‘het creëren van mooie herinneringen’. Maar dit jaar doen we iets extra’s. Dit jaar ondersteunen we de stichting KiKa in hun strijd tegen kanker bij kinderen.” Van ieder Premium ticket stort Eerbiza 10% op de rekening van KiKa. Met een Kika ticket steunen de bezoekers KiKa met €2,50. Tickets zijn verkrijgbaar via www.eerbiza.com.

Tree of Love
Ieder jaar zorgt Eerbiza weer voor een geweldige stunt. “Dit jaar leggen we een zwembad neer van 12 x 8 meter, waar meer dan 67.000 liter water in gaat. Daarnaast zorgen we voor het echte vakantiegevoel door het gebruik van 450 kuub zand. Met de speciale app die binnenkort live gaat, kan iedereen straks oude en nieuwe vrienden ontmoeten en kunnen alle bezoekers elkaar uitnodigen voor een ontmoeting bij de Tree of Love.”

Het festival is dit jaar opgezet door de twee jonge (16 jaar) enthousiaste organisatoren Guus Scholten en Tom Tempessy. Met hun bedrijf Orange-Empire zorgen zij ervoor dat iedereen uit Eerbeek en omgeving heerlijk kan genieten van top-DJ’s en een geweldig feest. Eerbiza is hét evenement om even helemaal uit te breken uit de dagelijkse sleur. Zie ook de website www.eerbiza.com