Stedendriehoek

Bouw Park Helbergenofficieel van start

ZUTPHEN – Onder toeziend oog van de toekomstige bewoners van Park Helbergen is symbolisch het eerste broodje gelegd van de woning van Jasper en Lobke Allersma uit Enschede.

Het jonge stel heeft bewust voor een huis in Zutphen gekozen, omdat ze hier midden in de stad op een grote kavel hun droomhuis kunnen bouwen.  Samen met wethouder Coby Pennings legden ze een aantal isolatiebroden onder hun toekomstige begane grond.

 

De wethouder gaf aan verheugd te zijn met de snelle verkoop van de 21 kavels van dit prestigieuze project. Ten Hag makelaars bevestigde dat de laatste vier kavels inmiddels ook in optie zijn vergeven. Dit betekent dat in een jaar tijd invulling is gegeven aan dit bouwrijpe terrein. Er is duidelijk behoefte aan ruime huizen en kavels waarop je je eigen ideeën kunt vormgeven. Over een jaar zal dit gebied er heel anders uitzien en gevuld zijn met prachtige, moderne en veelal energiezuinige nieuwbouwwoningen. Echt een aanwinst voor de stad Zutphen. Voor meer informatie over het project, zie de website www.parkhelbergen.nl