Stedendriehoek

Bieb helpt appen te snappen

BRUMMEN – Steeds meer mensen maken gebruik van WhatsApp om berichten, foto’s of spraakopnames te versturen. “Wist je dat je met WhatsApp ook kunt videobellen of een groepsgesprek kunt voeren?” aldus Ageet Berkenbosch van de Bibliotheek Brummen|Voorst.

“WhatsAppen is gratis en werkt via internet. Wil jij meer weten over WhatsApp om bijvoorbeeld te kunnen communiceren met je kleinkinderen of je familieleden op afstand? Kom dan naar de bibliotheek voor deze gratis workshop. Tijdens de workshop van ongeveer anderhalf uur ga je met je eigen telefoon of tablet oefenen met deze handige app. Medewerkers van de bibliotheek helpen jou bijvoorbeeld met: ‘hoe voeg je contactpersonen toe’, ‘hoe verstuur je een foto of een geluidsopname’ en ‘hoe werkt bellen of videobellen met WhatsApp?’ De workshop wordt georganiseerd in Twello, Eerbeek en Brummen. Via de activiteitenagenda op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl kun jij je aanmelden, zodat we weten dat je komt. Vergeet niet je eigen mobiele apparaat mee te nemen, dan gaan we direct aan de slag. Leden en niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom.”
Data en tijden van de workshops: Bibliotheek Eerbeek – maandag 15 augustus van 14.00 tot 15.30 uur; Bibliotheek Brummen – maandag 22 augustus van 14.00 tot 15.30 uur.