Stedendriehoek

Bibliotheek Brummen|Voorst start weer met Afhaalbieb

BRUMMEN – Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is de regelgeving weer aangescherpt door de overheid. Daarom sluit ook de Bibliotheek Brummen|Voorst haar vestigingen in Brummen, Eerbeek en Twello de komende twee weken voor het publiek. “Wel starten we deze week met de Afhaalbieb. Het is dan weer mogelijk om online of telefonisch boeken en andere media te reserveren en op afspraak op te komen halen”, aldus Sylvia van den Top.

“Leden van de Bibliotheek kunnen boeken reserveren via de website, per mail of telefonisch. Na de reservering ontvang je een bevestiging per mail of telefoon van een van onze medewerkers, met daarin de afspraak dat de boeken afgehaald kunnen worden op de vestiging waar je lid bent. Leden die niet fysiek in staat zijn om naar de Bibliotheek te komen, kunnen een afspraak maken om boeken thuis te laten bezorgen. Er zijn elke week drie afhaalmomenten: op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Alleen tijdens het afhalen van nieuwe boeken is het mogelijk de reeds geleende boeken in te leveren.”

Veiligheid gewaarborgd
“Om de veiligheid van leden en medewerkers te waarborgen, verzoeken wij iedereen om op het afgesproken tijdstip naar de Bibliotheek te komen. De gereserveerde boeken worden klaargezet in een tasje met de naam erop. In de hal kun je persoonlijk het tasje komen ophalen. Zorg ervoor dat je alleen naar binnen gaat en wacht even tot de vorige persoon naar buiten is gegaan.”

Het is mogelijk boeken telefonisch te reserveren van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur. Het telefoonnummer in Brummen is 0575-561867, in Eerbeek 0313-651805 en in Twello 0571-272338. Reserveren per mail kan via info@bibliotheekbrummenvoorst.nl. Reserveren via de website www.bibliotheekbrummenvoorst.nl