Stedendriehoek

BeweegID kist gearriveerd in Warnsveld

Uniek Sporten Stedendriehoek heeft een BeweegID kist met materialen aangeschaft om uit te lenen aan zorgcentra. Het is goed om juist in deze periode iedereen in beweging te houden. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt.

Vorige week was de kist bij Talma Borgh in de gemeente Apeldoorn en inmiddels is hij afgeleverd door Mirjam Beltman van Zutphen Actief bij zorgcentrum Den Bouw in de gemeente Zutphen. Daarna gaat hij naar de gemeente Epe en vervolgens staat de gemeente Voorst op de planning.

“Met de BeweegID kist willen we de vrijwilligers en verzorgenden graag ondersteunen om weer nieuwe energie op te doen. Zij kunnen met het spelmateriaal en de laagdrempelige instructiekaarten de doelgroep activeren om weer op gepaste afstand samen te komen en dit bewegend aan tafel of buiten doen”, vertelt Ilse Wonink, regiocoach aangepast sporten Stedendriehoek.

Belangstellenden kunnen de kist aanvragen via e-mail stedendriehoek@unieksporten.nl of bel met Ilse Wonink, telefoon 06-20829336. “Dan checken wij meteen de beschikbaarheid. Wij brengen de kist vervolgens op de locatie en men mag er één week gebruik van maken. Maak eens een foto tijdens de activiteit en deel die met ons. Zo kunnen we zien dat er gebruik van gemaakt wordt en kunnen we anderen inspireren. Na toestemming gebruiken wij de foto voor onze netwerkkanalen. Maak de materialen na gebruik schoon zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing. Na een week wordt de box opgehaald, gecheckt en kan ingezet worden voor een ander zorgcentrum.” Meer informatie over de BeweegID kist is te vinden op de website beweegid.nl