Stedendriehoek

Bedankje voor inzet voor zieke kinderen

Jannah uit Zutphen mocht een exclusieve onderscheiding in ontvangst nemen, vanwege haar fantastische inzet voor gezinnen met een ziek kind. Een vrijwilliger van Stichting Opkikker kwam speciaal voor Jannah aan de deur en overhandigde haar een medaille.

Jannah heeft in het verleden samen met haar gezin een Opkikkerdag meegemaakt. Jannah is namelijk ziek en dat heeft veel invloed op het dagelijks leven van haar hele gezin. Sindsdien zet zij zich in voor Stichting Opkikker als ambassadeur. Op die manier hoopt Jannah ook andere gezinnen te kunnen helpen. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Daarom mocht zij de exclusieve Opkikkermedaille in ontvangst nemen.

Al 26 jaar verzorgt Stichting Opkikker lichtpuntjes voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Tijdens de Opkikkerdagen die zij organiseren, ontzorgen zij het hele gezin met een op maat gemaakt activiteitenprogramma, op basis van de wensen van alle gezinsleden. Helikoptervluchten, boeven vangen met de politie of omgetoverd worden tot echte prinses: niets is voor Stichting Opkikker te gek. Nadat een gezin een Opkikkerdag heeft gehad, krijgen de kinderen de mogelijkheid om ambassadeur van de stichting te worden. Door het ambassadeurschap probeert de stichting deze kinderen trots, eigenwaarde, verantwoordelijkheid, sociaal contact en kracht te geven. Met als uitgangspunt de transformatie van patiënt naar ambassadeur. Zij zetten zich geheel vrijblijvend, op allerlei manieren, in om andere gezinnen met een ziek kind ook een dag ontspanning te bieden.

Voor meer informatie: www.opkikker.nl.