Stedendriehoek

Avondvierdaagse Zutphen

ZUTPHEN – De voorbereidingen voor de Avondvierdaagse in Zutphen zijn al weer in volle gang. Deze zal dit jaar, even als voorgaande jaren, weer georganiseerd worden door Wandelsportvereniging Shrewsbury en wel van maandag 29 mei tot en met donderdag 1 juni.

De afstanden zijn 5, 7½ en 10 km en men kan lopen in groepsverband ( minimaal 10 en maximaal 28 personen) of individueel. De startplaats is Speelveld Gerard Doustraat/Berkenlaan vanaf 18.00 uur. De tochten gaan weer door Zutphen, Warnsveld en Leesten. Donderdagavond 1 juni vanaf 19.30 uur is er de intocht door Zutphen onder muzikale begeleiding.

Inschrijven kan vanaf 8 mei digitaal, zie hiervoor de website www.shrewsbury.nl. Groepen kunnen zich inschrijven tot uiterlijk 19 mei. Daarnaast is de organisatie met spoed op zoek naar enkele verkeersregelaars voor deze vier dagen.

“Hiervoor moet digitaal een ‘examen’ worden gedaan, niet moeilijk, dus meldt U aan op info@shrewsbury.nl en als u dan geslaagd bent, krijgt u het pasje nog op tijd voor de Avondvierdaagse.” Voor meer informatie, zie de website of bel 0575 570322 (Mevr. Goorman).