Stedendriehoek

Antje van Dijk lijsttrekker VVD Zutphen

ZUTPHEN – Antje van Dijk is unaniem gekozen als lijsttrekker van de VVD in Zutphen. Zij is de huidige fractievoorzitter en inmiddels een bekend gezicht in Zutphen.

Antje heeft zich bijzonder ingezet voor alles dat met het sociale domein in Zutphen te maken heeft. Een portefeuille die veel aandacht vereist en waarin het nodige is veranderd. Zoals de implementatie van de Wet Maatschappelijke Opvang en de jeugdzorg die van de provincie naar de gemeente is gegaan. Van Dijk is blij met haar benoeming: “Het is geweldig dat ik ben gekozen als lijsttrekker. Ik ben blij met het vertrouwen dat de leden van de VVD in mij hebben uitgesproken. Het is ook een vorm van waardering voor het werk dat ik de afgelopen jaren heb verricht. Maar dat had ik nooit gekund zonder de andere fractieleden.”

De VVD is zowel in de regering als de provincie Gelderland bestuurlijk goed vertegenwoordigd. Van een dergelijk netwerk kan Zutphen veel profijt hebben. Van Dijk zal zich de komende campagne, samen met de andere kandidaten en leden van de VVD,  inzetten om zoveel mogelijk stemmen te halen. Antje: “Er is nog veel te doen in Zutphen, maar we gaan de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”