Stedendriehoek

Alle informatie over het openbaar vervoer

“Een leuk dagje uit met uw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een bezoek aan familie of een museum: reis met het openbaar vervoer. Heeft u vragen over de bus, trein of haltetaxi? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg.”  

“OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen u graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs antwoord op al uw vragen over het openbaar vervoer. De eerstvolgende bijeenkomst is op vrijdag 28 juni, van 10.00 tot 11.30 uur, in de Bibliotheek Zutphen aan het Broederenkerkplein 2.”

Telefonisch spreekuur

“Wilt u liever telefonisch advies? Dat kan. U kunt dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor u klaar om u telefonisch te helpen met uw vraagstuk. Zij zijn bereikbaar op 038-3038010, op maandag- tot en met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Onze OV-ambassadeurs helpen u graag op weg! Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten, kunt u terecht op onze website: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.”