Stedendriehoek

Al 25.000 leden bijnReal Fitness Journey

ZUTPHEN – Fitland ontwikkelde in 2016 een baanbrekend trainingsconcept waarin leden in twaalf maanden tijd alle oefeningen en trainingsmethodes aanleren om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan om hun doelen te behalen. Deze oefeningen en methodes zijn volledig afgestemd op de doelstelling van het lid. Aan het eind van de eerste maand helpt een instructeur om een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen en trainingstechnieken te combineren. Fitland noemt dit de Real Fitness Journey.

Het allermooiste aan deze Real Fitness Journey? Het is kosteloos voor Fitland-leden én niet gebonden aan een contractperiode. Leden kunnen kiezen uit de volgende Journeys: Strength (sterker worden en het vergroten van spiermassa), Sport (sportspecifiek-, doel- en resultaatgericht trainen), Shape (afvallen, strakker en fitter worden) of Starter (starten met fitness, revalideren en fitter worden). Op dit moment hebben 25.000 leden zich aangemeld voor de Journey. Fitland is erg blij met dit resultaat.

Drie maanden gratis
Sluit voor woensdag 29 maart een lidmaatschap af voor 24 maanden en sport de eerste drie maanden gratis. Liever niet direct voor twee jaar tekenen? Sluit dan een lidmaatschap af voor twaalf maanden en sport de eerste twee maanden gratis! Voor overige tarieven, inschrijven en meer informatie kunt u terecht op de website of telefonisch contact opnemen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de Fitland-vestiging in Zutphen. De koffie staat klaar.
Fitland Zutphen is gevestigd aan Dreef 10, telefoon 0575-584600 en e-mail zutphen@fitland.nl