Stedendriehoek

Activiteitenmiddag in Geweldig!

ZUTPHEN – Op woensdagmiddag 25 oktober zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud in wijkrestaurant/ontmoetingsplek Geweldig! “Er is voor ieder wat wils te doen. Wil je leren breien of kun je al breien en vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Heb je zin om te sjoelen of een ander gezelschapsspel te doen? Om het feest compleet te maken is er een kleurwedstrijd in herfstsfeer.”  

Alle activiteiten worden georganiseerd door een groep van tien studenten Sociaal Werk van ROC Aventus die dit studiejaar elke woensdagmiddag in Geweldig! te vinden zijn. Sinds september is Geweldig! een nieuwe praktijkleerlocatie waar de studenten onder begeleiding van ROC Aventus-docente Vianne met praktijkopdrachten aan de slag zijn. Het organiseren van de activiteiten op 25 oktober is daar een voorbeeld van. Door verschillende activiteiten tegelijkertijd aan te bieden, willen de studenten stimuleren dat wijkbewoners van verschillende leeftijden en achtergronden elkaar ontmoeten en een gezellige middag met elkaar hebben.

Iedereen is van 14.00 tot 16.30 uur welkom om mee te doen met de activiteiten. “Dus neem vooral ook de buren, vrienden of familie mee. Deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Woensdag is ook pannenkoekendag. Wie zin heeft kan voorafgaand aan de activiteiten al lekker een pannenkoek komen eten.”

Wijkrestaurant/ontmoetingsplek Geweldig! is gevestigd in wooncomplex St. Elisabeth, Geweldigershoek 39 in Zutphen. Geweldig! is van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend. “Je kunt er binnenlopen voor een praatje, om een boek te lezen of te werken/studeren, voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak of een lekkere lunch. In de avonden en het weekend is Geweldig! alleen geopend voor zaalverhuur en voor speciale activiteiten. Voor meer informatie en contact: post@geweldigzutphen.nl.”