112

Steekincident in Zutphen, man uit Tilburg gewond

ZUTPHEN – Op maandagmiddag omstreeks 17:10 uur vond er een steekincident plaats op de Spoorstraat. Een 18-jarige man uit Tilburg en een vrouw waren onderweg vanaf het NS station naar een winkel in de binnenstad.

Onderweg daarnaartoe liepen zij via de Stationsstraat, waar zij een winkel wilden bezoeken. Hierbij werd de vrouw lastiggevallen door een groep van vijf mannen. Toen de man hier wat van zei ontstond er een conflict aan de Spoorstraat aan de kant van de Turfstraat. Hierbij zou de 18-jarige man bedreigd zijn met een vuurwapen. Er ontstond een worsteling tussen een drietal mannen uit de groep, waarbij de Tilburger werd gestoken.

De groep mannen ging er na het incident vandoor in de richting van de C&A en Spoorstraat. De 18-jarige man werd – voor behandeling – met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld en verzoekt getuigen om contact op te nemen met hen op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven. Bel dan 0800-7000 van Meld Misdaad Anoniem.